Polenresan dag 6

24.4.2013
 
Vaknade upp i Warszawa till en fin dag. Åt ett suveränt morgonmål och hoppade även denna dag på bussen. Men idag skulle vi inte köra långt, utan bara åka på guidad rundtur i huvudstaden. Vi åkte lite buss, och gick runt lite. Vår gulliga guide, även kallad Farbrorn, visade oss runt i staden, hade kanske inte allt riktigt på klart, men var en trevligt moment i vår dag.
 
 
 
Vi fick även gå i en fin park med livslevande fria påfåglar, samt andra fåglar. Ingen orkade riktigt lyssna på stackars Farbrorn, men det var riktigt trevligt ändå!
 
 
 
 
 
När vi gått klart i parken guidades vi in till Gamla stan, där vi fick se en fin kyrka, och sedan äta mat.
 
 
 
 
 
Sedan fick vi syn på ett gäng polisbilar samt en svart skåpbil fylld med poliser med gevär. Och dem måste vi såklart fota! (Men inte den svarta bilen, den såg för farlig ut..)
 
 
 
Så småningom drog vi iväg mot ett nytt museum designat av en finsk arkitekt. Det var ganska tråkigt iochmed att museet inte var färdigt på långa vägar. Men lite fint var det ju nog :)
 
 
 
 
När vi varit kulturella tillräckligt länge sade våra lärare till på skarpen åt farbrorn och vi fick fara och shoppa loss. Kläder i mängd och massor, tuliaisia, och brudklänningar. Trevlig avslutning på dagen.
 
 


» malin

köpte ni brudklännignarna?

Svar: Nä, tyvärr, men nog blev man ju lite sugen på att gifta sig :)
Hanna Krokfors

2013-05-12 // 19:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback